Østrig sender hviderusserne mod nedrykning
by Lucas Aykroyd (oversat af OC)|12 MAJ 2018

Østrig overlever og skal være med ved VM 2019 i Slovakiet efter deres sejr over Hviderusland, som rykker ned.

share

Det var vind eller forsvind-kampen. Østrig mod Hviderusland. Østrigerne slap af sted med en 4-0-sejr over hviderusserne, der rykker ned fra topgruppen og skal spille B-VM næste år.

Østrigerne åbnede for scoringerne i tiden 4:14, hvor Viveiros overraskede alle i Royal Arena med et skud fra venstre side. Den ramte Korobov inde foran og gik i mål.

På et powerplay i anden periode bragte østrigerne sig foran med to. Komarek stod for scoringen med et håndledsskud fra højre faceoffcirkel, der sejlede under armen på stoksiden af Karnaukhov.

Endnu engang kom Østrig i overtal. Denne gang i tiden 14:38, hvor Raffl styrede et skud fra Komarek ind i kassen og øgede til 3-0.

Og med kun fire sekunder tilbage af anden periode kunne østrigerne tage en 4-0-føring med sig ned i omklædningsrummet. Zwerger skød højt op over Trus stokside men lige under overlæggeren.

Østrig afslutter deres gruppespil mod Tjekkiet på mandag.