Tjekkiet holder nullet mod Hviderusland
by Lucas Aykroyd (oversat af OC)|11 MAJ 2018

Michael Repik (#26) jubler sammen med Roma Cervenka (#10), Radek Faksa (#12) og Radko Gudas (#3) efter en scoring mod Hviderusland.

share

De tjekkiske fans elsker festen i København lige nu. Deres hold laved tre første periode-mål, og det var alt, de behøvede i en 3-0-sejr over Hviderusland.

På tjekkernes tredje powerplay i kampen gjorde de det til 1-0. Sulak scorede efter et oplæg af David Krejci.

Med ca. fem minutter tilbage af perioden blev det 2-0 på et snedigt spil. Horak scorede. Men det var hans og Tomas Plekanec' sammenspil, der var smart, hvor de to brugte hinanden til perfektion.

Det tredje tjekkiske mål blev skabt på hurtighed og effektivitet. Cervenka fik pucken på blå linje, før han afsluttede med et slagskud, der blev sendt over målmandens handske.

Tjekkerne mangler nu at møde Frankrig og Østrig. Det var Tjekkiets niende sejr på stribe mod det hviderussiske landshold ved et VM.