Sverige forbliver perfekte efter sejr
by Andy Potts (oversat af OC)|07 MAJ 2018

Sveriges Mikael Backlund styrer en Elias Pettersson-aflevering ind bag Ronan Quemener ved 2-0-scoringen mod Frankrig ved VM i København.

24 sekunder skulle der kun gå, så var Tre Kroner i front. Rickard Rakell fik en fin aflevering tværs over isen i angrebszonen fra Adam Larsson, hvorefter Rakell fyrede af, og så lå pucken inde bag Quemener.

På 2-0 målet stak Mikael Backlund af fra Antonin Manavaian og fik et oplæg fra Elias Pettersson. Målet blev styret i mellem benene på den franske målmand.

Frankrig formåede kun at få fire skud på mål i første periode. Anden periode var mere lige. Dog kunne ingen forhindre Oliver Ekman-Larsson i at banke pucken i nettet fra toppen af venstre facoffcirkel.

I tredje periode kørte svenskerne sejren sikkert hjem. Der blev dog tid til et enkelt mål mere. Elias Pettersson, der havde været rigeligt involveret i de andre mål, kom selv på scoringstavlen med et flot håndledsskud. 4-0 blev det.

Sverige holder trit med Rusland, der også har ni point for tre kampe.